Не можела веќе да молчи: Драгана Мирковиќ признала каков живот води нејзиниот сопруг

admin22
loading...

Поминаа неколку месеци откако сопругот на српската пејачка Драгана Мирковиќ имаше операција на мозокот, а таа одлучила да проговори за периодот после истата, не сакајќи да ја разубавува реалноста.

Имено, таа открила дека нејзиниот сопруг наскоро ќе може да се врати на нормалните активности.

-Мора да биде дисциплиниран сега. Не смее да биде во гужва, токму поради тешката операција.

Не смее да биде во простории каде што е галама, дали станува збор за музика или гласни звуци, сеедно. Уште три месеци треба да внимава – рекла Драгана во интервју за една српска телевизија.

Loading...
Next Post

Швајцарско село нуди: „Дојдете живејте во нашето село, ќе ви платиме 25.000 франци по човек“

Жителите на швајцарското село Албинен, во кантонот Вале, за десет дена ќе одлучат за новата политика со која на странци ќе им понудат пари да дојдат и барем десет години да живеат во селото. Се работи за сума од околу 70.000 франци за четиричлено семејство. Малото село во кое моментално […]