Невестата спиела со идниот свекор пред свадбата, нема да ви се верува што се случило после два месеци…

admin22
loading...

Еден млад човек по име Џејк одлучи да им открие што им се крие во срцето на своите следбеници во социјалната платформа ТикТок. Американецот зборува за големата семејна траге дија што го снајде.


Џејк ја најде совршената девојка, буквално како да излегла од неговите соништа. Всушност, тој е заљубен во неа уште од училиште и двајцата се во врска повеќе од 10 години.

Џејк одлучи да ја претстави својата избрана на своето семејство ѝ им рече дека решил да се ожени со убавицата. Неговите родители го одобрија неговиот избор.


Тогаш Џејк реши да организира семејно патување. Ги зеде родителите и девојката од неговите соништа и отиде на село.

Во тој момент, сепак, нешто тргна наопаку. Малку подоцна, Џејк дозна дека неговата девојка спиела со неговиот татко за време на празниците. Но, ова е далеку од најлошото што му се случи на младиот човек.


Можеби овој факт би останал тајна, но излегува дека девојката останало бремена од нејзиниот иден свекор.

Џејк не можеше да гледа во својата сакана долго време, дури и да го прекине контактот со неговиот татко долго време. Со текот на годините, сепак, Џејк можеше да му прости на својот родител.


“Сега имам мирна врска со татко ми. Тоа се случи пред неколку години”, додаде тој на видеото на своите претплатници.

Објавата на Интернет собра над 6 милиони прегледи. Некои едноставно не можеа да поверуваат што му се случило, додека други почнаа да му изразуваат сочувство на Џејк , кој се појави како протагонист на трагичната ситуација.


„Ова е премногу одвратно за да биде вистина“, „Ти си човек со добро срце, никогаш повеќе не би го погледнал татко ми“, „Па, таа можеше да спие со татко ти сите 10 години, за што си сигурен. „дека не е“, пишуваат корисниците под видеото.


Сепак, Џејк не одговори на никакви коментари. Секако, дури и само раскажувањето на неговата приказна го чинеше многу напор.

Loading...
Next Post

Д-р Душан Ружичиќ: Имаат по 20 години, целосно се здрави, но КОРОНАТА ИМ ГО ЗАГРОЗИ СРЦЕТО: На овие СИМПТОМИ добро обратете внимание

Се повеќе 20-годишници кои биле подложени на ковид-19, бараат помош од кардиолог поради висок крвен притисок, со цел да се утврди дека имале воспа ление на срцевиот мускул за време на инф екцијата. Од „новите“ срцеви пациенти кои доживуваат миокарден инф аркт, 60 проценти од нив претходно биле жртви на […]