Порано или подоцна Бог ќе ви даде се отсекогаш што сте посакувале

admin22

Честопати луѓето не знаат да го ценат вашето време, вашиот труд. А вие упорно се трудите да ги исполните нивните очекувања.

Но, со тек на време станувате уморни од постојаните обиди да ги задоволите туѓите интереси и потреби.

Уморни сте од неуспеси и разочарувања. Но колку и да мислите негативно, колку и да сте разочарани едно не заборавајте. Бог секогаш е со вас.

И кога ќе бидете тажни, разочарани кога сите ќе ве заборават, сетете се дека Бог никогаш не ве заборава.

Бог многу добро го знае вашето срце. Знае што посакувате. Тој постојано ги слуша вашите молитви, и ги знае вашите желби.

Само тој знае кога и како плачете во ноќта и колку тешко го поминувате денот.

Можеби некогаш ви се чини дека премногу долго чекате пред Бог да ги прифати вашите желби и молитви. Но кога најмалку очекувате, коцките ке се наредат сами.

Бог секогаш се појавува во вистинско време. Тој од вас очекува да се борите и да не се откажувате. Тој никогаш нема да ви даде товар кој неможете сами да го носите.

Loading...
Next Post

ХЕРОЈ НА ДЕНОТ: 6-годишно девојче се грижи за парализираниот татко, откако мајка и ги напуштила

Џиа Џиа е 6-годишно девојче кое веќе 2 години се грижи за својот татко кој е парализиран поради сообраќајна незгода. Откако се случила несреќата, и откако тој останал парализиран, неговата сопруга го напуштила, и тoj со неговата ќерка останале сами. Џиа е прекрасно девојче, секој ден станува во 6 наутро […]