Предвидувања на баба Ванѓа за 2021 година: Човештвото ќе има можност да го победи злото, но…

admin22
loading...

Како и пред крајот на секоја година, пророштвата на слепата бугарска пророчица се вадат од фиока, а во оние за 2021 година, Ванѓа предвидува само страдања, уништувања и понекоја добра вест.

Слепата бугарска баба предвидувала сè до 5079 година, кога се верува дека ќе дојде крајот на светот.

За 2021 година, тој вели дека американскиот претседател во заминување ќе оглуви поради дијагностициран тумор на мозокот.

Освен тоа, човештвото ќе може да го победи злото.

Ванѓа предвидела и дека ќе биде извршен атент на „најмоќниот човек на Кремељ“, како и дека „змејот“ ќе завладее со човештвото.

Во 2021 година, таа предвидува дека исламиските терористи ќе ја нападнат Европа, а во арсеналот на оружје ќе користат и хемиско против Европејците.

Воедно, таа кажала дека човештвото ќе биде уништено од многу поплави и природни катастрофи, но дека сето тоа во голема мера ќе ја промени свеста на луѓето.

-Ќе дојдат тешки времиња. „Луѓето ќе се оддалечат од својата вера“, рекла таа.

Сепак, таа предвидела и некои добри вести, а тоа е дека во 2021 година конечно ќе се најде лек против ракот. Ова во голема мерка се совпаѓа со претставувањето на лекот што би можел да стави крај на ракот на дојката.

А што сакала да каже со тоа дека некои луѓе ќе користат „црвени пари“, останува да видиме …

Извор: Канал5

Loading...
Next Post

Година на убави нешта: На кои хороскопски знаци 2021 година ќе им донесе голема среќа

За многу од претставниците на зодијакот, 2020 година беше навистина тешка. Но, добрата работа е што од почетокот на новите 365 дена постепено ќе започнете да оставате сè лошо во минатото. Многумина од вас ќе најдат среќа, ќе почувствуваат дека судбината е на нивна страна и ќе можат да ги […]