При крајот на овој и почетокот на идниот месец овие знаци ќе се полнат со пари

admin22
loading...

Рак

Месеците декември и јануари се поволен период за вас. Ќе имате предлози за почнување нов бизнис, некои ќе ви бидат примамливи, но ракови, добро извагајте пред да се впуштите во еден од нив!

Ќе имате доволно енергија за се што ќе почнете, ќе можете и да го завршите.

Ваквата шанса кај вас подолго ќе потрае, па може да здивнете бидејќи конечно воочивте дека вложеното носи видлив резултат без оглед на стресовите кои ги доживувавте во претходниот период.

Близнаци

Во периодот меѓу 25 и 28 декември ве очекуваат шанси и можности во работата кои ќе водат кон зголемување на банковите сметки.

Во овој период е можно да се случат и патувања кои исто така ќе ви донесат нов поглед кон животот и ќе бидат запаметени како неверојатни животни искуства.

По 21 јануари ве очекува зголемување на вашата самодоверба, со што лесно ќе достигнувате успеси на професионално поле, но и ќе добивате поддршка од вашите претпоставени што ќе ви донесе многу моќ во вашата кариера.

Стрелец

Сонцето во вашето поле на финансии делува во насока на одлична заработка. При крајот од овој месец ќе имате неколку предизвици кои продолжуваат уште од почетокот на месецот.

Новите деловни можности овој пат се разбира ќе ги профатите бидејќи имате голема желба за стекнување на материјални добра.

Можно е да имате дополнителни хонорарни работи, па ете причина овој пат да бидете доволно и дарежливи. Ќе бидете од голема корист за своето семејство па нема да ве гледаат како паразит.

Loading...
Next Post

ЗА СЕ НЕ БИВА: Разбиена група која продавала лажни ковид-тестови

Полицијата во текот на денот изврши претреси на 11 локации и приведе седум лица под сомнение за продажба на лажни ковид тестови. „При претресите се одземени мобилни телефони, персонални компјутери, лап топ компјутери, мемориски картички, 118 бланко договори, 13 пополнети со различни податоци, четири негативно пцр тестови, печати, факсимил од […]