Рецепт за среќа: Во чаша вода ставете сол – по 24 часа се случува нешто чудесно

admin22
loading...

Постојано ви се случуваат лоши работи? Еден трик во вашиот дом ќе ве заштити од болести и несреќи .

Постојат бројни техники со кои може да утврдите дали во вашиот дом постои негативна енергија. Наједноставен начин тоа да го направите е со помош на чаша наполнете со вода.

Што е всушност негативна енергија?

Секој од нас има своја енергија која се задржува на местата каде престојуваме и во предметите кои ги користиме. Нашите домови се места каде се сретнуваат различни енергии, што од нас самите, што од членовите на семејството.

Секоја личност која влегува во нашиот дом внесува и одреден вид на енергија, а таа може да биде позитивна или негативна. Негативната енергија предизвикува стрест, здравствени и финансиски проблеми и лоши чувства. Доколку мислите дека во вашиот дом е присутна таква енергија, веднаш преземете нешто.

Трик со помош на чаша вода:

Во проѕирна стаклена чаша ставете морска сол (солта би требало да зазема 1/3 од чашата). По солта во чашата ставете 1/3 студена вода и 1/3 бел оцет.

Чашата ставете ја во собата во која мислите дека е собрана негативна енергија.

Откако сте ја поставиле чашата, никој ен смее да ја допира следните 34 часа. Доколку течноста во чашата е во иста состојба во каква што сте ја оставиле, во таа соба не е присутна негативна енергија.

Доколку во чашата забележите меурчиња или течноста стане непроѕирна, очигледно е дека имате некакви проблеми.

Откако течноста во чашата ја апсорбирала негативната енергија, фрлете ја течноста во веце шолјата и пуштете вода.

Постапката повторувајте ја секој ден, се додека течноста во чашата не биде потполно бистра.

Loading...
Next Post

Верувате ли во црна магија? Неколку знаци дека ви е направена!

Црна магија е форма на магија што користи зли сили. Се користи со зли намери и најчесто предизвикува штета на било кој начин. Се смета за темната страна на магијата – ова е една од дефинициите. Сите сме чуле по некоја приказна наводно од блиски луѓе и секогаш приказната е […]