Се појави нова Баба Ванѓа: Кај Марина се чека по три дена за сеанса

admin22
loading...

Марина од Лесковац до сега не беше позната на никој. Таа е жена во четириесетите години, и има натприродни моќи. Таа вели дека ги открила пред 15 години. Оние кои ја имат посетено велат дека навистина е така и дека за кратко време ги излекувала.

Луѓе од цел Балкан секојдневно иделе во селото Мијајлица кај Бојник, близу Лесковац, со голема надеж дека ќе бидат излекувани. Таа со својата биоенергија лекувала и од најтешки болести. Голем дел од нив останувале овде да спијат чекајќи со денови пред куќата на мистериозната Марина.

-Пред куќата на Марина секојдневно во шатори кампуваат стотина, а некогаш и илјадници луѓе. Услов да ги прими е една ноќ да преспијат пред нејзната куќа, а многу од нив преспиваат и по две-три ноќи. Наутро некој од нејзините домашни излегува и им дели бројчиња на луѓето. Потоа тие по тој распоред влегуваат во нејзината куќа. Таму таа ги прима во соба преполна со икони-велат мештаните на Мијајлица, кои се уверени во нејзните исцелителни моќи.

Откако ќе го видела човекот таа веднаш знаела да му каже што му е. Никогаш до сега не погрешила во својата дијагноза, и до сега сите што биле кај неа биле излекувани. За возврат не барала ништо, туку кој колку има да даде. Некои велат дека не мора лично да се иде, доволно е да се прати фотографија по некого.

-Оваа жена е голема и вистинска исцелителка. Ако дојдете кај неа исто како да сте биле на психолог. Ви дава голема надеж и верба. Многу жени што не можат да родат, откако дошле на сеанса кај Марина, родувале деца – изјавил еден Бугар, кој бил уверен во моќите на оваа жена.

Loading...
Next Post

Овие три хороскопски знаци ќе имаат незаборавно лето на љубовен план

Хороскопот открива кои три знаци ќе имаат највеќе успех во љубовта за време на најтоплите месеци во годината. Во текот на ова лето, личностите родени во овие три знаци ќе бидат емотивно најисполнети личности и ќе им се исполнат најголемите желби во љубовта. Водолија Водолиите имаат најголема шанса да направат […]