Се сеќавате ли на „Тате“ од популарните К-15? Еве како изгледа денес (ФОТО)

admin22

Сите оние кои израснаа со добро познатите К-15 знаат дека нивниот хумор денеска не може да биде заменет со ништо друго. Во етерот се задржаа повеќе од 15 години, ги променија речиси сите телевизиски станици, но поради повеќе различни причини сепак пред околу десеттина години престанаа да постојат целосно.

Секако главните ликови беа Миле, Тошо и Цацко, но покрај нив како споредни улоги продефилираа уште можеби нешто повеќе од десеттина ликови, меѓу кои ликот на „Тате“ беше еден од најсмешните и највпечатливи.

Неговиот лик најмногу се појавуваше во епизодите снимание во 90-тите години од минатиот век, уште на почетокот од нивното постоење, но со текот на времето ликот исчезна од скечовите, па и самиот глумец не се појавуваше на телевизиските екрани. Погледнете како изгледа тој денеска.

Доколку ве фати носталгија по старите добри скечови од К-15 во продолжение погледнете ги и најсмешните поврзани со ликот на „Тате“:

Loading...
Next Post

Март ќе биде најлошиот месец за овие 3 хороскопски знаци, проверете зошто

Март е месецот на страната на Рибите. За време на нивната сезона, вообичаено е да се чувствуваат емоции многу поинтензивно. Тензиите ќе бидат големи во сезоната на Овен, односно во втората половина на март. За време на сезоната Риби и во првиот дел од сезоната Овен, најлошо ќе се чувствуваат […]