Сопругот ја оставил во 8-миот месец од бременоста, а потоа ја отворила рерната и го видела изненадувањето

admin22

Сопругот ја оставил несреќната сопруга во 8-миот месец од бременоста, со натрупани долгови. Еден ден таа ја отворила вратата и виде големо изненадување.

Аманда и нејзиниот зет требало да ги ротираат родителите по 3 години породување. Таа исто така живее во нова куќа што е реновирана. Но, еден ден сè ќе се промени.

Аманда беше бремена околу еден месец и требаше да се пресели во нејзиниот нов дом кога нејзиниот сопруг одеднаш рече дека ја напушта.

Оваа вест беше како бома за неа.

„Она што го почувствував беше шок, бидејќи, се разбира, не беше тоа што го планиравме. Или барем она што го планирав. Многу е тешко“, вели Аманда.

Парите ги вложил во куќата, а Аманда била во бремена, со натрупани долгови. Би сакала да може да остане во нејзината куќа и да ја воспитува ќерката, но тоа се чинеше невозможно.

Но, кога сè изгледаше безнадежно, нејзиниот збор стигна до „Радио емисијата“ и ја проби Аманда во Студиото. „Кога те слушнав како зборуваш за Аманда, решив да и дадам нешто што никогаш нема да го заборави.

Аманда не знаеше што да очекува кога ја замолив да погледне на екранот како Робе. Камерата ја покажа нејзината куќа, а внатре имаше многу изненадувања.

Додека погледна во куќата, водителката ја изненади Аманди со многу подароци: 6 месеци услуги за чистење, храна за следните три месеци, сите работи што се потребни за да пристигне бебето.

Таа незнаеше како да се нарадува.

И кога ја отворив релната, најдов 10.000 австралиски долари, кои таа би ги исплатила за библиотеката.

Аманда, до крајот на бременоста и првите неколку недели, бебето не треба да се грижи за ништо, освен за една работа, што е најважно: да го сакате вашето дете.

Целиот разговор можете да го видите на видеото:

Loading...
Next Post

На денот на нашата венчавка мојот сопруг доби порака од мојата мајка

Ha дeнoт нa нaшaтa вeнчaвĸa, мojoт coпpyг дoби пopaĸa oд мajĸa ми. Πopaĸa caмo зa нив двajцa. Kaĸo нeĸoj ĸoj иcтo тaĸa ce бopи co вoзнeмиpeнocт, знaм дeĸa oвa нeштo мoжe дa бидe виcтинcĸo чyдoвиштe. Иaĸo e нeвидливo, тoa мoжe дa вapиpa oд нepвoзa пopaди пpeтcтojнa cpeдбa или дo цeлoceн […]