СОВРШЕНА СОПРУГА И ГРИЖЛИВА МАЈКА: Жена родена во овој хороскопски знак несмеете да пропуштите!

admin22
loading...

Таа знае од која било куќа да направи дом и секој аспект од вашиот живот ќе го исполни со искрена топлина и љубов.
Станува збор за жените кои се Рак во хороскоп.

Не покажува премногу надворешна убавина, телесната страст е латентна, неизразена. Мирна, повлечена, се двоуми и на идеалната брачна понуда. Извор на топлина, од нејзе извираат тивки и бујни чувства, волшебство на мечтите и ноќта. Непретпазлива, плашлива, подложна на секакво влијание, па неправедно ја оценуваат како лесна роба.

Никогаш не ја открива љубовта, во смислено припремената романтична стапица паѓа заради тоа што не знае да даде отпор, потоа долго трпи и плаче. Постојано патува со мислите, па грубата јавност понекогаш ја доживува како сон. Многу е приврзана кон домот, мажот, децата. Без деца животот и е промашен и се посветува на религија.

Обично има бујни гради. Еросот во бракот е светост, неверна е само во соништата, темницата и сонот доловуваат многу страсти во сите можни пози, ни воведни бакнежи не се потребни. Ако е изневерена простува и страда, така да тоа може да ја одведе во носталгија и трагедија. Мајка која се жртвува.

Жената Рак е единствена и неповторлива, грижлива, добра, лојална и приврзана. Вистинска дама за пример! Таа потполно ќе ги промени законите на физиката во вашиот живот и ќе го заврти за 180 степени. Домот постојано ќе ви зрачи со топлина, бидејќи таа е способна секое катче да го направи удобно и пријатно.

Во креветот е нежна и сензуална, но знае да биде нескротлива и непредвидлива. Никогаш нема да ви биде доста од нејзините бакнежи. Нејзината искрена душа бара личност која знае да сака и која ќе знае да ги разбере нејзините тивки воздишки. Маж кој ќе ѝ биде поддршка и ќе се бори заедно со неа во секоја животна битка.

За возврат ќе ви го подари целото нејзино битие и ќе биде подготвена да остане со вас и во добро и во зло, ако тоа е потребно.

Совршена сопруга, грижлива и добра мајка, таа плени со својот вроден шарм со кој се носи природно и спонтано како вистинска дама.

На оваа вредна и сестрана жена потребен ѝ е маж кој ќе биде силен и одлучен, но и грижлив и одговорен.

Loading...
Next Post

Утре е среќна среда само за три хороскопски знаци-еве кои се тие!

Рак Ретко што може да го загрози вашиот оптимизам бидејќи уживате во животот сфаќајќи дека се состои и од позитивни и од негативни искуства. Освен тоа, длабоко се почитувате себе. Сепак имате и вие свои слаби точки, а тоа најчесто се љубовта или децата. Водолија Вие знаете како да уживате […]