СТРОГО ЧУВАНАТА ТАЈНА ЗА КОРОНАВИРУСОТ: Излезе во јавност и веќе секој ја знае

admin22 1
loading...

Коронавирус – вирус или биолошко оружје?

Што мислите?

Автор: Радо Неделчев. Ние ги споделуваме сите материјали без уредничка интервенција!

Според мое мислење, ова е биолошко оружје!

Кој го пушти низ светот, е прашање за биолошкото оружје?

Одговор – САД, преку Пентагон и нивните лаборатории (тие имаат – доста, многу лаборатории, во – Канада, Украина, Узбекистан, Грузија, Казахстан, Азербејџан, Ерменија, итн.)

Во 2016 година, Соединетите држави отвораат таква биолошка лабораторија во Ерменија. Во 2017 година, во – Азербејџан.

Постојат околу 400 слични лаборатории во светот, но се градат и нови. Повеќето од нив – во поранешните републики, СССР и Азија, веднаш до Кина и Иран. Размислете логично, зошто точно – Кина, денешна Русија и Иран.

Во моментов, Соединетите Американски Држави водат економска војна, токму со овие три земји – Кина, Русија и Иран. Но, нивниот најголем непријател во моментов е Кина.

И затоа што Соединетите американски држави не можат да ја уништат Кина, Русија и Иран, преку воени активности или преку санкции – туку ги напаѓаат со биолошко оружје. Измислената приказна дека заразата требаше да потекнува од кинески пазар е толку смешна и толку лошо скриена, со бела нишка, што само ја сметам за смешна!

Бил Гејтс и неговата сопруга, Мелинда Гејтс, спонзорираат таква биолошка лабораторија преку нивната фондација, Бил и Мелинда Гејтс.

На 19 јуни 2018 година, британскиот институт Пербрајт, финансиран од Британија, поднесе барање за патент за коронавирусот. Патентот беше доделен (на 20.11.2018 година) од страна на Европската канцеларија за патенти под број ЕП 3172319A1 и именуван Коронавирус. За креаторите на вирусот, патентирани ентитети се Ерика Бикертон, Сара Кееп и Пол Бритон. Еден, од овие луѓе е спонзориран од овој институт, е Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

На 18 октомври 2019 година, долго пред да бидат пријавени првите случаи, Фондацијата Гејтс, Институтот Џонс Хопкинс и Светскиот економски форум организираа настан во Њујорк за политичари, службени лица, директори и медицински експерти за да симулираат појава на коронавирус.

Што мислите, дали е намерна оваа „симулација“?

Лично, мислам – ДА!

Во октомври 2019 година, Институтот Џон Хопкинс предвидува смрт на 65 милиони луѓе од коронавирус. И оп – по 4 месеци (подоцна), веќе постои коронавирус кој убива луѓе и низ целиот свет и во Европа. И сега – Бил Гејтс, донирал – 100 милиони долари за коронавирусот.

Колку е погодно – добро, ако го извршите, добро – сакате да се борите против тоа. И колку, ќе победи – милијарди!
Така ќе биде и за Бил Гејтс, исто така и ВАС! Како и Сорос (во Украина) и Бил Гејтс (сега) се само нивни алатки за намалување на населението.

Тоа е целта на ИМ, да останеме – 500 милиони луѓе (низ целиот свет) за лесна контрола! Но, јас ќе ти кажам – НЕ читај, НЕ гледај и НЕ верувај во медиумите – тие (преку своите скриени мајстори – Илуминатите, ви ги перат мозоците и ве прават да купувате – добра, маски и лекови за да заработат од вашата параноја) !!!

Смирено, од самиот коронавирус – НЕ се умира (се умира само ако имате други заболувања – коронавирусот само дополнително ги комплицира вашите веќе стекнати болести) !!!

Ве советувам – топол чај (со вистински мед), ракија (кој пие), честа хигиена (дома – миење раце, топла вода и сапун), влажни марамчиња и гел надвор, раце (алкохол) и не, на крај – зајакнување, вашето тело – минимално излегување (каде има многу луѓе во затворен простор), како и ограничување на патувањето во странство (ако немате, многу итна работа) !!!

Преку овие начини (и за медиумите и за моите совети) – вашиот мозок и вашето тело – ќе биде добро и нема да страдате, од апсолутно никакви вируси (вклучително и коронавирус) !!

Автор: Радо Неделчев

Loading...

One thought on “СТРОГО ЧУВАНАТА ТАЈНА ЗА КОРОНАВИРУСОТ: Излезе во јавност и веќе секој ја знае

Comments are closed.

Next Post

(ВИДЕО) ЈА ПРОПУШТИВТЕ ВЧЕРА: Погледнете ја цела Бубамара на популарноста и смејте се!

Ако некој ги заслужува сите аплаузи, тоа е дефинитивно „Златна Бубамара“, бидејќи е единствената манифестација која веќе 23 години успешно опстојува, без разлика какви политички ветришта дуваат во државата. Организаторот Ранко Петровиќ и оваа година се потруди да ги собере најдобрите и најквалитетните од нашата земја, но и регионот. Домаќинот […]