VAN HOOL ВРАБОТУВА: Почетна плата од 28.900 до 38.100 денари за 15 различни позиции

admin22
loading...

Van Hool е реномиран производител на автобуси и комерцијални возила од Белгија. Van Hool е најголем независен производител на автобуси во Европа со над 4,000 вработени. Повеќе од 70 години Van Hool е препознаен по својот оригинален, динамичен и прилагоден кон клиентот дизајн, како и по високиот квалитет и современите технолошки решенија.

За растечките потреби на нашиот производен капацитет Ван Хоол Македонија, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје2, во Бунарџик/Илинден отвораме нови работни места за следниве позиции:

Фарбари/Припремач – фарбара
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Loading...

Монтери за греење, ладење и климатизација – подвозје и склопови
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Инсталатери/Општи монтери – завршна доработка
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Техничари за греење, Вентилација и Климатизација – техничка контрола
ПЛАТА од 35.000 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Инсталатер на прозорци
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Столари
ПЛАТА од 31.980 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Заварувачи
ПЛАТА од 31.980 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Механичари – подвозје и склопови
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Електричари
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Електро инсталатери – подвозје и склопови
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Машински техничари – техничка контрола
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Електро техничари – техничка контрола
ПЛАТА од 35.000 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Автолакирач – Фарбара
ПЛАТА од 38.100 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Електро инсталатери – завршна доработка
ПЛАТА од 28.900 денари
линк за повеќе детали и аплицирање

Power BI Developer
линк за повеќе детали и аплицирање

ШТО НУДИМЕ:
Почетна нето плата плус минат труд
Раст на платата минимум еднаш годишно според успехот
Регрес за годишен одмор од 23.100 денари
24/7 дополнително осигурување од незгода
Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија во кантина со ресторански стандард
Обезбеден превоз до/од работното место
Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа
Можност за стекнување на меѓународно препознаени сертификати за стекнати професионални вештини
“Купи со попуст” – одобрени попусти за вработени во одредени продажни места

Loading...
Next Post

(ФОТО) Ова е младиот Албанец кој синоќа беше убиен во Гостивар

Вчеравечер околу 19 часот и 30 минути бил застрелан 28-годишниот Гент Асани од Гостивар. Сведокот на случајот, кој е член на семејството на жртвата, за „Гостивари Сот“ раскажа што видел во моментите на убиството на 28-годишниот Гент Асани. „Бев дома и одеднаш слушнавме гласови од куќата на жртвата. Излегов на […]