(ВИДЕО) Лабунски „натепан“ во Задpуга, почна да poни солзи и бара да си оди

admin22
loading...

Адам Лабунски додека беше во дворот со Кристијан Голубовиќ и други задругари беше нападнат од страна на Урош Чертиќ кој го повлекол за косата, при што му скинал цел прамен.

– Недостасува дел од праменот, па ти си правел надоградба – рече Чертиќ и си замина, за набргу да се врати и повторно да налета на пејачот.

– Од кога мажите ставаат надоградба на косата? Се гледаме македонско девојче – повторуваше цело време Урош.

Loading...

Чертиќ не престана со провокации, поради што обезбедувањето мораше итно да реагира.

– Ве молам, спасете ме, тој ми ја извади половина од косата – рече пејачот додека гледаше во камерата и плачеше.

Повеќе детали можете да видите во видеата подолу.

Loading...
Next Post

VAN HOOL ВРАБОТУВА: Почетна плата од 28.900 до 38.100 денари за 15 различни позиции

Van Hool е реномиран производител на автобуси и комерцијални возила од Белгија. Van Hool е најголем независен производител на автобуси во Европа со над 4,000 вработени. Повеќе од 70 години Van Hool е препознаен по својот оригинален, динамичен и прилагоден кон клиентот дизајн, како и по високиот квалитет и современите […]