(ВИДЕО) ПЕКОЛНА СВАДБА: Сред фотосесија на невестата се случува експлозија во Бејрут

admin22
loading...

Широка насмевка на невестата, во позадина музика и одеднаш се случува експлозијата во Бејрут…

На една од потресните снимки од престолнината на Либан е забележано како детонацијата го прекинува фотографирањето на една млада невеста.

На снимката се гледа како невестата се фотографира после венчавката. На нејзиното лице е широка насмевка, додека во позадина се слуша музика.

Одеднаш се слуша страсна експлозија, а нејзиниот фустан и букет буквално одлетуваат, а камерата се врти и го прикажува чадот и последиците од силната детонација.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Loading...
Next Post

Др. Лазаров: 14 тонска цистерна во Охис може да предизвика трагедија како онаа во Бејрут

По вчерашната експлозија во Бејрут која однесе човечки жртви и направи огромна штета, цел свет е вознемирен и сочувствува со трагедијата. Како во сите останати земји, така и во Македонија, оваа вест е третирана од сите медиуми и најкоментирана на социјалните мрежи. Така, се јави и откритие на опасноста која […]