За овие три знаци од Зодијакот доаѓаат многу тешки денови!

admin22
loading...

Со Месечината во Шкорпија, наидуваме на нови услови за живот: преосетливост и прекумерни емоционални потреби.

Сите знаеме каде тоа би можело да доведе ако ни се остави да размислуваме за сопствените стравови и да размислуваме за стресот и анксиозноста.

Ова е вид на транзит каде што не можеме да дозволиме мислите да течат исто така; размислуваме премногу и ретко ги добиваме одговорите што ги бараме.

Ако дозволиме нашите мисли да се насочат кон нашите романтични партнери, нема сомнеж дека ќе откриеме нешто што не ни се допаѓа.

Ова се случува кога ќе ја отворите книгата на знаење. Наоѓаш знаење и… затоа, како што велат: „Не прашувај дали не си подготвен за тоа што ќе го најдеш“.

Ова е типично за манифестацијата на Месечината во Шкорпија.

Барајте и најдете – но знајте го ова: ако барате да откриете нешто погрешно за вашиот партнер, сигурно ќе го најдете.

Близнаци

Кога би можеле да верувате само во моментот, можеби ќе можете да најдете личен мир, но тоа не сте вие, Близнаци. Штом почувствувате удобност да останете со романтичен партнер, нешто не е во ред со вас.

Барате да пронајдете работи што не се во ред со нив. Понекогаш завршувате да ги раскинете за да си докажете дека сте супериорно суштество овде и дека тие навистина се црвот за кој отсекогаш сте знаеле дека се.

Но, сето ова е фикција. Ве потресува драматичната темна енергија на Месечината во Шкорпија. Вие сте навредливи и снисходливи, и додека мислите дека сте слатки, она што навистина се случува е што одбивате прво да го откриете вашиот тажен недостаток на квалитет.

Шкорпија

Имате еден голем страв кога станува збор за љубовта, а тоа е дека се плашите дека ќе ве откријат како измамник.

Барате лојалност и посветеност како да сте полубог на тронот и ветувате дека ќе му дадете ист вид на непоколеблива посветеност на вашиот партнер, но, дали, поточно… ќе можете?

За време на Месечината во Шкорпија, вашиот хороскопски знак, ќе бидете во страв. Вашиот ум нема да може да запре. Анксиозноста ќе ве потресе и ќе ја нападнете саканата личност, едноставно затоа што не знаете како да се справите со сите овие емоции.

Дали сте измамникот што мислите дека сте? Тие би можеле да бидат. Значи, она од што навистина се плашите е да дознаете повеќе за тоа кои сте навистина.

Риби

Вашиот случај е многу поедноставен, Риби. Се плашите дека ќе останете зад себе. Се плашите да заминете, да немате средства да се издржувате себеси и семејството и дека ќе останете како да сте ѓубре. Ова, се разбира, е неосновано, бидејќи сте многу сакани и негувани.

Но, учењето за тоа нема да ве убеди многу. Живеете во вашиот ум за време на Месечината во Шкорпија, и тоа навистина влијае на вашата перспектива. Може да се каже дури и дека сте параноични.

Loading...
Next Post

ПРАКТИЧНА ЖЕНА ОЧАЈНА - ТОЈ ЗАМИНА! Наташа се заколна на вечна љубов, а сега мораше да упати потресни зборови!

Пред 2 години го доби третото дете, ќерката Антонија од врската со 27-години помладата партнерка, Барбара. Често доаѓаше во Скопје, каде пораснал и каде сè уште живее неговата мајка – факти за легендарниот музичар Аки Рахимовски чие срце престана да чука на 22 јануари. Балканската јавност остана во неверување, откако […]