ЗОДИЈАКОТ ОТКРИВА – ОВА СЕ НАЈСРЕЌНИТЕ ДЕНОВИ ВО 2022 ГОДИНА: Еве кога има најголеми шанси вашите желби и планови да ви се остварат!

admin22
loading...

Лунарниот календар за 2022 година носи листа на најповолни денови кои според хороскопот треба паметно да се искористат!

Пред нас е цела година, со нови можности, предизвици, можности. Од нас зависи како ќе ги користиме. Затоа, не е лошо да знаете кои денови ќе бидат енергетски најефективни, за полесно да привлекуваме среќа, успех, да решаваме задачи и обврски и да правиме планови за да не губиме време во иднина.

Јануари

1 јануари: Годината започнува со опаѓање на месечината во Стрелец. Овој ден е погоден за недвижен имот и учење нови вештини

5 јануари: Енергијата на растечката Месечина во Водолија е погодна за преговори и склучување договори.

12 јануари: Излегувањето на Месечината во Бик е еден од најубавите денови во јануари бидејќи е идеално време за остварување на соништата.

13 јануари: Енергијата на овој ден под покровителство на растечката Месечина кај Близнаците е погодна за патување, спроведување на планови и задачи.

19 јануари: Под влијание на опаѓачката месечина во Лав, најдобро е да се ослободите од стравовите и навиките кои ви ја блокираат енергијата.

27 и 29 јануари: Слабената месечина во Стрелец – време е за деловни и правни работи.

Февруари

1 февруари: Овој ден ќе биде хармоничен благодарение на младата Месечина во Водолија. На овој ден енергијата се обновува и има можност да се развива во сите области

9 февруари: Под влијание на растечкиот месец во Бик, добро време е да се справите со финансиските проблеми. Ако се нурнете во себе и своите цели, ќе успеете да постигнете успех и да избегнете грешки.

10 февруари: Растечката Месечина во Близнаци ви овозможува да се справите со сите препреки и слободно да донесувате одлуки.

17 февруари: Влијанието на опаѓачката месечина во Девица влијае на романтичните врски и финансиите

22 февруари: Ова ќе биде под капакот на месечината што опаѓа во знакот на Шкорпија. Овие денови се погодни за градење планови и ослободување од се што е површно

28 февруари: Во последниот ден од овој месец ќе доминира опаѓачката Месечина во Водолија. Погрижете се ништо да не го наруши вашето добро расположение

Март

3 март: Растот на Месечината во Риби ќе ви овозможи да ја завршите сегашната работа. Навремената пауза може да ви помогне да останете активни и полни со енергија за да бидете подготвени за промени.

7, 8 март: Овие денови ќе бидат управувани од растечката Месечина во Бик. Во овој период интуицијата е изострена, а благодарение на тоа полесно ќе решавате сложени проблеми.

16 март: Растот на Месечината во Девица фаворизира одговорно одлучување. Комуникацијата со најблиските ќе помогне да се зајакнат семејните врски.

23. 24 март: Овие денови паѓа месечината во соѕвездието Стрелец. Времето е добро за физичка активност, патување и решавање на бирократски прашања.

29 март 30: Месечината ќе биде во Риби на крајот на март, а тоа ќе помогне да се решат старите проблеми.

Април

6, 7 април: Растот на Месечината кај Близнаците е добро време за решавање на прашања кои не бараат упорност или напорна работа.

14 април: Под влијание на растечката Месечина во Девица, полесно ќе ги решите финансиските прашања. Енергијата на соѕвездието ќе ви помогне да донесете правилни одлуки и да се фокусирате на важните работи.

18 април: Месечината опаѓа и во сојуз со соѕвездието Шкорпија ја носи енергијата на радост и ослободување. Денот е добар за планирање и комуникација.

23 април: фазата на опаѓање на Месечината во сојуз со Водолија е погодна за организирање настани, учење и имплементација на нови идеи.

Мај

1 мај: Растечката Месечина во Бик ќе доминира овој ден. Енергијата е добра за решавање на какви било финансиски прашања.

3 мај: на овој ден, под покровителство на растечката месечина кај Близнаците, енергијата се зголемува, а корисно е да се фокусирате на работи кои не бараат многу внимание. Астролозите препорачуваат да се фокусирате на позитивното за да можете без проблем да се справите со тешкотиите

5 мај: Во еден од најповолните мајски денови ќе доминира растечкиот месец кај Ракот.

10, 11 мај: Растот на Месечината во Девица е време за донесување одговорни одлуки, следење планови и наоѓање хармонија.

17 мај: Испаѓачката месечина во Стрелец е време за патување, релаксација и наоѓање внатрешна слобода.

21, 22 мај: Најдобро е да стекнете нови знаења, да научите од искуство и да правите планови за време на престојот на месечината што опаѓа во Водолија.

27 мај 28: Месечината изгрева од Бик. Астролозите препорачуваат да посветите време на решавање на финансиските прашања и создавање удобност во вашиот дом.

31 мај: Овој ден е добар да се посвети на здравјето и водење активен животен стил. Ова го олеснува Месечината која расте кај Близнаците.

Јуни

4, 5 јуни: Моќната енергија на соѕвездието Лав, во комбинација со растечката Месечина, е погодна за воспоставување контакти, зголемување на авторитетот и донесување мудри одлуки.

9 јуни: Под покровителство на растечката месечина во Вага, денот ќе биде погоден за креативност и борба против сомнежите.

13 јуни: Изгревањето на Месечината во Стрелец е успешно за важни потфати и одлучувачки дејствија. Астролозите препорачуваат да бидете независни и да не дозволувате никој да ви се меша во работата.

15, 16 јуни: Месечината што опаѓа ќе помине два дена во соѕвездието Јарец. Астролозите препорачуваат да се решат проблемите со недвижностите, како и да се посвети време на личните односи.

26, 27 јуни: Под влијание на опаѓачката месечина кај Близнаците, добро е да се занимавате со завршување на стари или претходно напуштени случаи, работа на грешки и ревидирање на плановите.

30 јуни: Растечката Месечина е погодна за отстранување грешки и завршување на тековните проекти.

Јули

4, 5 јули: Изгревањето на Месечината во Девица е време за одлучувачко дејство. Овие денови ќе ви биде полесно да правите работи кои бараат напорна работа.

9, 10 јули: Најдобро е да се занимавате со важни одлуки за време на престојот на растечкиот месец во знакот на Шкорпија. Овие денови се добри за ослободување енергија за постигнување успех.

12 јули: Енергијата на растечката месечина во Стрелец ќе ви помогне да стекнете добра репутација и да привлечете среќа. Важно е денот да го поминете без брзање

21 јули: опаѓачката месечина во Бик е совршено време за планирање. Ова ќе помогне да се елиминираат неволјите во иднина и да се избегнат фатални грешки.

26, 27 јули: Овие денови опаѓачката месечина ќе биде во Рак. Енергијата на денот е погодна за решавање на стари прашања, барање одговори и наоѓање на внатрешната слобода неопходна за донесување одговорни одлуки.

31 јули: Под влијание на растечката Месечина во Девица, важно е да се фокусирате на решавање на важни прашања. Со напорна работа, успехот е многу блиску

Август

2, 3 и 4 август: Растот на Месечината во Бик ќе влијае на сите деловни активности, кои ќе бидат успешни со самоорганизирање и одговорност.

7, 8 август: Месечината Стрелец изгрева – време е да го завршите недовршеното

11 август: Со растот на Месечината во Водолија, имате можност да промовирате нови идеи и да го промените вашиот живот на подобро.

17, 18 и 19 август: Месечината што опаѓа ќе помине три дена во знакот Бик. Ова е добро време да ги разбистрите мислите и да ги преиспитате вашите планови за иднината.

25 август: Месечината во Лав опаѓа, а овој ден е поволен за решавање на прашања поврзани со скапи инвестиции – куќа или автомобил.

Септември

1, 2 септември: Почетокот на есента ќе биде оптимистички. Растечката Месечина во Шкорпија буди интуитивни способности, благодарение на кои ќе биде можно да се реализираат амбициозни планови и да се избегнат проблеми.

3 септември: Бирократските проблеми и финансиските трансакции најдобро е да ги решавате во периодот кога растечката месечина се претвора во знакот на Скорпија.

7 септември: Растот на Месечината во Водолија е време за донесување важни одлуки и спроведување на планови. Астролозите препорачуваат да верувате во вашиот успех

16, 17 септември: Под влијание на опаѓачката месечина кај Близнаците, астролозите препорачуваат патување. Далеку од дома ќе има можности да стекнете корисни контакти.

23, 24 септември: Ќе биде полесно да се решат работите од минатото и да се стави крај на тешките прашања додека во Девица Месечината опаѓа.

28 септември: Паѓање на Месечината во Шкорпија – време за активна работа и сите деловни состаноци.

Октомври

1 октомври: Вториот месец од есента е време за учење и романтично дружење.

5, 6 октомври: раст на Месечината во Водолија – време за решавање на претходно одложени прашања. Енергијата деновиве е позитивна и нема да има никакви проблеми.

11, 12 октомври: Месечината се намалува во Бик, а овој пат е погоден за решавање на финансиски прашања, како и за уредување на работите во вашиот дом.

19 октомври 20: Месечината паѓа во Лав. Овој период е наменет за решавање на насобраните проблеми

25, 26 октомври: Новата месечина на Шкорпија е совршено време за ажурирање и ревизија на вашите планови.

26. е идеално време за комуникација со саканите и зајакнување на семејните врски.

28 октомври 29: Растот на Месечината во Стрелец е погоден за трговија

Ноември

1, 2 ноември: Последниот месец од есента започнува со растењето на Месечината во Водолија. Деновиве среќата ќе биде на страната на оние кои воведуваат нови технологии и не се плашат да ги променат своите планови

10, 11 ноември: опаѓачката месечина кај Близнаците е погодна за креативна работа и развој на таленти.

15 ноември 16: Деновите на опаѓачката месечина во Лав се време за стекнување духовна слобода и нови искуства.

22 ноември: Слабената месечина во Шкорпија носи енергија за нови планови.

24 ноември: Новата месечина во Стрелец ќе биде хармоничен ден и сè ќе биде полесно да се направи 29 ноември: изгрејсонце од Водолија поттикнува храбри потфати

30 ноември: Месецот кој расте на последниот ден од ноември ќе го поминете во Риби, па моментот е идеален за важни одлуки.

Декември

6 декември: Растот на Месечината во Бик е одлично време за решавање финансиски прашања, враќање на долгови и инвестиции

7 декември: Месецот во Близнаци е погоден за енергични работи кои нема да бидат тешки за завршување.

14, 15 декември: Месечината што опаѓа во Девица е погодна за патување

20 декември: Под влијание на опаѓачката месечина во Шкорпија, претходно напуштените работни места лесно се завршуваат.

21 декември: Во време кога Месечината опаѓа во Стрелец, важно е да се учи од искуството на мудрите ментори

29 декември: Растот на Месечината во Риби е погоден за растење на врските на повисоко ниво во љубовна врска и за нови познанства.

Loading...
Next Post

(ФОТО) СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА СЕЈО КАЛАЧ? Кога беше најпопуларен реши да се повлече од јавноста: ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА СЕГА!

Сејо Калач се прослави со хитот „Ала, ала“  кои и денес е многу популарна, а пејачот се пензионираше на врвот на својата слава, а последниве години ретко се појавува во јавноста. Сејо Калач беше фатен како краде мобилен телефон и тоа на бензинска пумпа во Загреб. Тој чин е снимен […]